test

За нас

Неон. Неонова реклама. Неоново осветление. Външна реклама. Обемни букви. Можете да разчитате на нас. За няколкото години, през които сме на пазара успяхме да спечелим доверието на много рекламни агенции и крайни клиенти.

Всичко това постигнахме с професионализъм и упорит труд, за което говорят разнообразието от завършени проекти, които ще откриете на този сайт.

Работим като подизпълнители на някои от най-големите в бранша, главно в областта на неоновото осветление, като предлагаме надеждност и дълги гаранционни периоди за продуктите си. Надяваме се на страниците на www.mts.bg да откриете и начина за изработка на вашата реклама, а ако не успеете - свържете се с нас за да ви помогнем да решите.

Качествената изработка, перфектният монтаж и дългият живот на неоновите елементи са основните цели в производството ни. За това фирмата разполага със затворен цикъл от собствен внос на материали за неоновата индустрия, база за изработка на неон и опитни специалисти в областта на монтажа, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Имаме възможност да изработваме реклами с голяма сложност и богато разнообразие от цветове и форми.